AKTUELNO

Primetila da je ljubomorna na nju!

Novinare u studiju "Zadruge" prošle noći zanimalo je i zašto je puklo druženje između Miljane Kulić i Mace Diskrecije. Podsetimo, trudna ukućana često je znala da ističe kako je Maca njena najbolja rijaliti drugarica.

Foto: RTV Pink

Mačići su mi pisali da se odvoji od Bore. Da on nije za nju. Ona se naljutila. Mislila je da ja želim da upropastim njenu vezu. Meni je jezik brži od pameti. Dala sam sebi za pravo da kažem da je trebala da nastavi svoju muzičku karijeru, da je dobra osoba i da se vrati na stari put. Ona se pronašla. Ja sam njoj rekla da je svakoga sramota da Macu nazove svojom devojkom i sama zna čime se bavila. Ona se naljutila - pričala je Miljana Kulić.

Foto: RTV Pink

Miljana se odmah po ulasku u velelepni grad poverila novinaru Milanu Miloševiću da je primetila da se Maca drugačije ponaša i da ima utisak da je ona ljubomorna na trudnicu. Sinoć je Kulićeva izjavila da misli da je Maca ipak više ljubomorna na Teodoru Džehverović.

Maca Diskrecija pokazala je srednji prst Miljani kada je ona počela da priča o majci svoje nekadašnje najbolje rijaliti drugarice.

Foto: RTV Pink

S*saj ga! Ne želim da se svađam sa njom. Ja nikada nisam njoj bila drugarica. Ja sam nju žalila. Tražila mi je 500 evra na zajam. Ja sam je nokautirala, kao prava osoba, jer ne volim f*kare - ljuta je bila Maca, koja je zatim uvredila Miljanu, posle čega je Kulićeva bila u suzama.

PROČITAJTE: KIJA TRUDNA? Zbog jedne stvari Slobina žena posumnjala da je blagoslovenom stanju! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'